Castellano
 

Agrupació catalana d’entitats pro persones amb intel·ligència límit

Les persones amb intel.ligència límit presenten un coeficient intel·lectual (segons les escales psicotècniques estàndards ) d’ entre 70 i 85 i dificultats en la seva conducta adaptativa. Aquestes mancances les impedeixen de tenir un bon grau d’autonomia en les activitats de la vida diària i conviure amb una bona capacitat (desenvolupada o no) d’autogovern.

 

Qui som?

El 30 de desembre de 2002 diverses organitzacions de l’àmbit social decidim constituir una plataforma de segon nivell per tal de fer presents i treballar pels drets i necessitats específiques de les persones amb intel·ligència límit. Per fer-ho decidim aglutinar-nos com a associació, sota la denominació jurídica d’Agrupació Voraviu.

La nostra missió: Defensar i promoure els drets de les persones amb intel·ligència límit en tots els seus àmbits i aglutinar i donar suport a les entitats que treballen per aquest col·lectiu.

Junta directiva*:

  • Presidenta: Sra. Montserrat Baró
  • Vicepresident: Sr. Jordi Pascual
  • Secretària: Sra. Anna Sunyer
  • Tresoreria: Sr. Eduard Ballester
  • Vocal: Sra. Sílvia Garcia
  • Vocal: Sra. Albert Rosa
  • Vocal: Sra. Carme Laorden

Entitats Membres :

(*) Càrrecs escollits a la darrera Assemblea General d’octubre de 2008

A més, aquestes entitats individualment estem també representades per la FEDERACION EN LINEA. Es tracta d'una plataforma estatal que coordina el treball que es fa des de Catalunya amb el que s’està fent a Espanya.

Seu de l’Agrupació: Carrer Siracusa 53, 08012 Barcelona

 

VORAVIU - Agrupació Catalana d’Entitats pro Persones amb Intel·ligència Límit

C/ Siracusa 53, 08012 Barcelona. Telèfon: 93 285 99 77. voraviu@yahoo.es

Avís legal